MirjamvdBogaard

actrice dramadocent theatermaker

TheaterHuis Gorinchem

TheaterHuis Gorinchem

Theaterlessen in Gorinchem! Theater is leuk en spannend, het is durven en uitproberen, lef hebben, hard werken en heel veel lol maken. Theater is teamsport waar je voor gaat. Theater is enthousiasme, inzet en aanwezigheid. Soms groots en meeslepend, soms klein en integer. Ontdek het in deze cursus!

Laagdrempelig instappen zonder de druk van een productie.

In deze theaterlessen ligt vooral bij de basisklassen de nadruk op kennismaken, plezier, durf, improvisatie, bewegingsvrijheid, rolinleving, verbeelding en samenspel. Je ontdekt steeds beter eigen unieke kwaliteiten en leert ze in te zetten in het spel. Je krijgt theater-/toneelles aan de hand van een leerplan. Als je verder bent gaan we de verdieping in; aanscherpen van improvisatietechnieken en ontdekken hoe scènes worden opgebouwd, werken aan subtekst, tekstbehandeling en elkaar feedback geven etc.

We gaan ook korte blokken met gastdocenten werken om verdieping op te zoeken in verschillende theaterdiciplines: muziektheater, cabaret, dans en grimeren. Docenten/gastdocenten: Mirjam van den Bogaard, Bertram van Alphen en Nienke van Oosten.

Aan het einde van een lessenreeks is er altijd een presentatie voor een ieder die wil komen kijken.

Vervolgcursus september/ december 2016

Voor cursusaanbod klik HIER