MirjamvdBogaard

actrice dramadocent theatermaker

Peter en de Wolf

Peter en de Wolf

De voorstelling ‘Peter en de wolf’ is een eigentijdse vrije versie van het door Sergej Prokofjev geschreven verhaal, toegesneden op kinderen van 4 tot 11 jaar. Prachtige muziek, humor en poëtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze en Izak illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.

Mirjam van den Bogaard en Izak Boom hebben zich verenigd in Boomgaard theaterproducties. Mirjam is theatermaker en studeerde aan de Academie voor Drama in Tilburg. Ze maakt deel uit van o.a. theatergroep La Duca, speelt solovoorstellingen en geeft toneellessen aan kinderen. Izak is multi-instrumentalist, speelt snaren en toetsen en is muziek- en tekstschrijver. Hij werkte o.a. voor Youp van ’t Hek, Liesbeth List, de Berini’s, Harry Sacksioni en Kaz Lux en treedt op met eigen muziekformaties.

Beiden verzorgen desgewenst ook workshops theater en muziek-/liedschrijven voor groepen kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen.

Informatie en boekingen: bogaardindepolder@gmail.com 06-29113276

Schermafbeelding 2014-07-16 om 15.24.27